ledenvergadering 3 april: brandnormen

Beste architect,
Wij nodigen u graag uit op de volgende ledenvergadering die plaats vindt op donderdag 3 april 2014 om 17u30 in de toonzaal van Zumtobel, Rijksweg 47 industriezone 2870 Puurs.
Het 2e deel van de vergadering zal starten om 19u15 in de brandweerkazerne van Puurs, Kleine Amer 22, 2870 Puurs.
Deze ledenvergadering bestaat uit 2 delen. Het eerste deel is een uiteenzetting over de nieuwe led verlichtingstoestellen van Zumtobel die we kunnen bewonderen in hun toonzaal. Het 2e deel staat in het teken van de nieuwe brandnormen. Deze uitleg krijgen we in een inspirerende omgeving van de nieuwe brandweerkazerne van Puurs ontworpen door compagnie-O. architecten (Joke Vermeulen & Francis Catteeuw, architecten).
Programma:
  • 17.30u.   Zumtobel toonzaal: uiteenzetting nieuwe verlichtingstoestellen. Zumtobel zorgt voor de nodige versnapering (broodjes).
  • 19.15u.   Ontvangst brandweerkazerne Puurs.
  • 19.30u.   Rondleiding door architect Francis Catteeuw van compagnie-O. architecten.
  • 20.30u.   Uiteenzetting nieuwigheden brandnormen door onderluitenant en preventiedeskundige Patrick van Outryve.
  • 21.30u.   Ledenvergadering & Afsluitende drink in de cafetaria.
Voor deze vergadering vragen wij u in te schrijven TEN LAATSTE ZONDAG 30 MAART door een mailtje te sturen naar architectenvereniging.amo@gmail.com met volgende aanduiding:
  • Ik zal aanwezig zijn zowel tijdens het 1e deel (Zumtobel) als het 2e deel (brandnormen)
  • Ik zal aanwezig zijn enkel tijdens het 1e deel (Zumtobel)
  • Ik zal aanwezig zijn enkel tijdens het 2e deel (brandnormen)
Deze vergadering is gratis voor leden. Niet-leden vragen wij een bijdrage van € 15,00 te betalen.
Met vriendelijke groeten,
AN SCHEPERS – Secretaris                                                         ILSE DIDDENS – Voorzitter
AMO_1404

Over amoarchitectenvereniging

AMO of de "Architectenvereniging van Mechelen en Omstreken" is een onafhankelijke beroepsvereniging van architecten uit Mechelen en wijde omgeving, die op vrijwillige basis tot de vereniging toetreden. Vandaag vormt AMO een platform waar architecten, in volle collegialiteit en zonder hiërarchische remmingen, vrij van gedachten kunnen wisselen over alle onderwerpen die het beroep van architect aanbelangen. Die onderwerpen kunnen van technische, juridische, administratieve en praktische aard zijn. Zij kaderen veelal ook binnen een veel ruimere cultuurbeschouwende context. De leden van AMO ervaren en onderschrijven ook de noodzaak en de verzuchting aan diverse vormen van bijscholing, via gespecialiseerde seminaries, studiebezoeken, enz. AMO heeft bewezen een gewaardeerde gesprekspartner te zijn van iedereen die medeverantwoordelijkheid draagt bij de ordening van ons natuurlijk en gebouwd leefmilieu. Zo vertolkt AMO de meningen van zijn leden bij de bevoegde overheden en onderhoudt de vereniging intensieve contacten met belangrijke dienstverlenende bedrijven en organisaties. De leden van AMO staan open voor een constructieve dialoog met een zo ruim mogelijk publiek, over de taak en de inbreng van de architect en de samenwerking met kandidaat-bouwers.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s