Nieuwjaarsreceptie 8 januari ’15

08/01/’15

een bezoek aan het Huis van de Mechelaar, Reuzenstraat 1 in Mechelen
Het huis waar de bouwdienst heel recent haar intrek heeft genomen in een gedeelte van de lokettenzaal. De verbouwing van deze ruimte werd gerealiseerd door A2D-architecten. Het huis van de Mechelaar is een realisatie van architecten Tomas Nollet en Hilde Huyghe.
150108
19.30u. Verwelkoming in het Huis van de Mechelaar met een korte toespraak van mevr. Greet Geypen, schepen van ruimtelijke ordening.
20.00u. Rondleiding in het Huis van de Mechelaar en lokettenzaal, georganiseerd door de bouwdienst en de dienst winkelmanagement. Architect Stefan De Lausnay van A2D-architecten zal de verbouwing toelichten.
Mogelijkheid tot het stellen van vragen i.v.m. de nieuwe werking van de bouwdienst.
21.30u. Afsluitende nieuwjaarsdrink in de kolommenzaal van het stadhuis.

 

Over amoarchitectenvereniging

AMO of de "Architectenvereniging van Mechelen en Omstreken" is een onafhankelijke beroepsvereniging van architecten uit Mechelen en wijde omgeving, die op vrijwillige basis tot de vereniging toetreden. Vandaag vormt AMO een platform waar architecten, in volle collegialiteit en zonder hiërarchische remmingen, vrij van gedachten kunnen wisselen over alle onderwerpen die het beroep van architect aanbelangen. Die onderwerpen kunnen van technische, juridische, administratieve en praktische aard zijn. Zij kaderen veelal ook binnen een veel ruimere cultuurbeschouwende context. De leden van AMO ervaren en onderschrijven ook de noodzaak en de verzuchting aan diverse vormen van bijscholing, via gespecialiseerde seminaries, studiebezoeken, enz. AMO heeft bewezen een gewaardeerde gesprekspartner te zijn van iedereen die medeverantwoordelijkheid draagt bij de ordening van ons natuurlijk en gebouwd leefmilieu. Zo vertolkt AMO de meningen van zijn leden bij de bevoegde overheden en onderhoudt de vereniging intensieve contacten met belangrijke dienstverlenende bedrijven en organisaties. De leden van AMO staan open voor een constructieve dialoog met een zo ruim mogelijk publiek, over de taak en de inbreng van de architect en de samenwerking met kandidaat-bouwers.
Dit bericht werd geplaatst in Archief. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s