Ledenvergadering 1 oktober ’15

01/10/’15

in Viavia, Zandpoortvest 50, Mechelen – zaal Melaan.
Presentatie Skilpod door de oprichters, dhr. Filip Timmermans en dhr. Jan Vrijs.
151001
Een Skilpod is een kleine unit die volledig in het productie-atelier in Geel opgebouwd en volledig in één geheel gebruiksklaar afgeleverd wordt, dus met inbegrip van raampartijen, technieken, badkamer, keuken, vloeren, ….
Skilpods worden speciaal ontwikkeld voor woontoepassingen. Dit kan gaan van kleine bijgebouwen, al dan niet gekoppeld aan bestaande woningen, tot compacte gezinswoningen. Ook voor recreatie- en zorgtoepassingen biedt een Skilpod interessante mogelijkheden. Door verschillende Skilpods met elkaar te koppelen en te stapelen wordt het gewenste volume gecreëerd. Bij de ontwikkeling wordt rekening gehouden met de energienormen van 2020.

Over amoarchitectenvereniging

AMO of de "Architectenvereniging van Mechelen en Omstreken" is een onafhankelijke beroepsvereniging van architecten uit Mechelen en wijde omgeving, die op vrijwillige basis tot de vereniging toetreden. Vandaag vormt AMO een platform waar architecten, in volle collegialiteit en zonder hiërarchische remmingen, vrij van gedachten kunnen wisselen over alle onderwerpen die het beroep van architect aanbelangen. Die onderwerpen kunnen van technische, juridische, administratieve en praktische aard zijn. Zij kaderen veelal ook binnen een veel ruimere cultuurbeschouwende context. De leden van AMO ervaren en onderschrijven ook de noodzaak en de verzuchting aan diverse vormen van bijscholing, via gespecialiseerde seminaries, studiebezoeken, enz. AMO heeft bewezen een gewaardeerde gesprekspartner te zijn van iedereen die medeverantwoordelijkheid draagt bij de ordening van ons natuurlijk en gebouwd leefmilieu. Zo vertolkt AMO de meningen van zijn leden bij de bevoegde overheden en onderhoudt de vereniging intensieve contacten met belangrijke dienstverlenende bedrijven en organisaties. De leden van AMO staan open voor een constructieve dialoog met een zo ruim mogelijk publiek, over de taak en de inbreng van de architect en de samenwerking met kandidaat-bouwers.
Dit bericht werd geplaatst in Archief. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s