Ledenvergadering bij Renson 05 februari ’16

Samenkomst op het Douaneplein te Mechelen. Vertrek met de bus naar Waregem
Bent bisBezoek project Goedefroo + Goedefroo architecten: hoofdkantoor BENT Shoes, Gentseweg 546 Sint-Eloois-Vijve (Waregem), rondleiding door de architect(en)
Renson tri
Ontvangst bij Renson, Industriezone 2 Vijverdam, Maalbeekstraat 10, Waregem
Statutaire vergadering
– kasverslag
– verslag van de kastoezichters
– jaaroverzicht 2015
Presentatie en rondleiding in bedrijfsgebouw RENSON, door dhr. Frederik Bellen,       Concept Adviseur Renson, met o.a. voorstelling laatste innovaties inzake ventilatie & zonwering.
Walking Dinner

Over amoarchitectenvereniging

AMO of de "Architectenvereniging van Mechelen en Omstreken" is een onafhankelijke beroepsvereniging van architecten uit Mechelen en wijde omgeving, die op vrijwillige basis tot de vereniging toetreden. Vandaag vormt AMO een platform waar architecten, in volle collegialiteit en zonder hiërarchische remmingen, vrij van gedachten kunnen wisselen over alle onderwerpen die het beroep van architect aanbelangen. Die onderwerpen kunnen van technische, juridische, administratieve en praktische aard zijn. Zij kaderen veelal ook binnen een veel ruimere cultuurbeschouwende context. De leden van AMO ervaren en onderschrijven ook de noodzaak en de verzuchting aan diverse vormen van bijscholing, via gespecialiseerde seminaries, studiebezoeken, enz. AMO heeft bewezen een gewaardeerde gesprekspartner te zijn van iedereen die medeverantwoordelijkheid draagt bij de ordening van ons natuurlijk en gebouwd leefmilieu. Zo vertolkt AMO de meningen van zijn leden bij de bevoegde overheden en onderhoudt de vereniging intensieve contacten met belangrijke dienstverlenende bedrijven en organisaties. De leden van AMO staan open voor een constructieve dialoog met een zo ruim mogelijk publiek, over de taak en de inbreng van de architect en de samenwerking met kandidaat-bouwers.
Dit bericht werd geplaatst in Archief. Bookmark de permalink .