Ledenvergadering van 07 september 2017 – 19u30

Locatie: GC De Melkerij, Brusselsesteenweg 3, 1980 Zemst. 
19u30 Ledenvergadering:
– Er wordt even stilgestaan bij het overlijden van onze collega  Bony Van den Eede.
– Voorstel tot aanpassing huishoudelijk reglement: korte toelichting.
– Agenda.
– Belangen der leden.
20u15 Thema-avond BIM (Building Information Modelling). Presentatie door arch. Johan Verleye en ir. arch. Stefan Boeykens, BIM-specialist bij D-studio en K.U.Leuven.
21u45 Fotoreportage van de AMO-reis 2017 naar Londen.
De activiteit is gratis voor leden, aan niet-leden wordt een bijdrage gevraagd van 15 euro, te storten op de AMO-rekening: BE34 1130 3859 0490 (ten laatste 06/09/17).
Agenda: 

Over amoarchitectenvereniging

AMO of de "Architectenvereniging van Mechelen en Omstreken" is een onafhankelijke beroepsvereniging van architecten uit Mechelen en wijde omgeving, die op vrijwillige basis tot de vereniging toetreden. Vandaag vormt AMO een platform waar architecten, in volle collegialiteit en zonder hiërarchische remmingen, vrij van gedachten kunnen wisselen over alle onderwerpen die het beroep van architect aanbelangen. Die onderwerpen kunnen van technische, juridische, administratieve en praktische aard zijn. Zij kaderen veelal ook binnen een veel ruimere cultuurbeschouwende context. De leden van AMO ervaren en onderschrijven ook de noodzaak en de verzuchting aan diverse vormen van bijscholing, via gespecialiseerde seminaries, studiebezoeken, enz. AMO heeft bewezen een gewaardeerde gesprekspartner te zijn van iedereen die medeverantwoordelijkheid draagt bij de ordening van ons natuurlijk en gebouwd leefmilieu. Zo vertolkt AMO de meningen van zijn leden bij de bevoegde overheden en onderhoudt de vereniging intensieve contacten met belangrijke dienstverlenende bedrijven en organisaties. De leden van AMO staan open voor een constructieve dialoog met een zo ruim mogelijk publiek, over de taak en de inbreng van de architect en de samenwerking met kandidaat-bouwers.
Dit bericht werd geplaatst in Archief. Bookmark de permalink .