AMO-fietstocht langs groengebieden in Mechelen, za. 09 juni 2018

De fietstocht met eigen fiets is gratis voor leden, aan niet-leden wordt een bijdrage gevraagd van 15 euro. Gelieve in te schrijven via het inschrijvingsformulier ten laatste 1 juni en het verschuldigde bedrag te storten ten laatste maandag 4 juni op de AMO rekening BE34 1130 3859 0490.
PRAKTISCH
waar: er wordt verzameld aan ingang van het Tivolipark aan Klein Rozendaalveld, Mechelen
wanneer: zaterdag 9 juni, samenkomst om 13u30, vertrek stipt om 13.45 uur
einde is voorzien om 19.00. Afsluitend etentje voorzien in t’ASS, gelegen in het Tivolipark, voor wie wenst aan 35 euro p.p. (2-gangenmenu + drank, menukeuze: zie inschrijvingsformulier).
PROGRAMMA (onder voorbehoud)
Volgende parken en tuinen worden bezocht:
Park Kantvelde
Park Pennepoel
Park Donkerlei
Tuin Hof Van Busleyden
Tuin van De Borght
tuin van het Oh!
Karmelietentuin
Sinte Mettentuin
Rik Wouterstuin
Park Caputsteen

Over amoarchitectenvereniging

AMO of de "Architectenvereniging van Mechelen en Omstreken" is een onafhankelijke beroepsvereniging van architecten uit Mechelen en wijde omgeving, die op vrijwillige basis tot de vereniging toetreden. Vandaag vormt AMO een platform waar architecten, in volle collegialiteit en zonder hiërarchische remmingen, vrij van gedachten kunnen wisselen over alle onderwerpen die het beroep van architect aanbelangen. Die onderwerpen kunnen van technische, juridische, administratieve en praktische aard zijn. Zij kaderen veelal ook binnen een veel ruimere cultuurbeschouwende context. De leden van AMO ervaren en onderschrijven ook de noodzaak en de verzuchting aan diverse vormen van bijscholing, via gespecialiseerde seminaries, studiebezoeken, enz. AMO heeft bewezen een gewaardeerde gesprekspartner te zijn van iedereen die medeverantwoordelijkheid draagt bij de ordening van ons natuurlijk en gebouwd leefmilieu. Zo vertolkt AMO de meningen van zijn leden bij de bevoegde overheden en onderhoudt de vereniging intensieve contacten met belangrijke dienstverlenende bedrijven en organisaties. De leden van AMO staan open voor een constructieve dialoog met een zo ruim mogelijk publiek, over de taak en de inbreng van de architect en de samenwerking met kandidaat-bouwers.
Dit bericht werd geplaatst in Archief. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s