Info – lidgeld

AMO wil vernieuwen en verjongen en wil mensen met interesse voor architectuur samenbrengen en boeiende activiteiten organiseren op ongeveer maandelijkse basis, bv. werf- of projectbezoeken, filmvertoningen, lezingen, reizen, samenkomsten (get-together) op interessante locaties ….
Dit jaar trekken we van 8 tot 10 mei naar Manchester!
Naast het organiseren van activiteiten treedt AMO ook op als een belangrijke gesprekspartner voor o.a. de Stad Mechelen en vaardigt AMO ondermeer leden af in de Gemeentelijke Commissie voor Ruimtelijke Ordening (GECORO).
Wilt u lid worden van AMO of uw lidmaatschap vernieuwen? Dat kan door voor 10 januari 2020 het lidgeld over te schrijven op ons nieuwe rekeningnummer:
BE69 9501 6090 8278.
lidgelden 2020
Leden: 100 €
Vanaf 2de lid bureau, senior-leden (70+), stagiairs 2de jaar: 60 €
Stagiairs 1ste jaar: gratis
NIEUW VANAF DIT JAAR!
ook niet-architecten kunnen mits betaling van het lidgeld gratis deelnemen aan de activiteiten (*)
of aan een verminderd tarief aan de reizen.
(*): Bij statutaire vergaderingen kunnen enkel architecten deelnemen aan de stemmingen.
AMO of de “Architectenvereniging van Mechelen en Omstreken” is een onafhankelijke beroepsvereniging van architecten uit Mechelen en wijde omgeving, die op vrijwillige basis tot de vereniging toetreden.
Vandaag vormt AMO een platform waar architecten, in volle collegialiteit en zonder hiërarchische remmingen, vrij van gedachten kunnen wisselen over alle onderwerpen die het beroep van architect aanbelangen. Die onderwerpen kunnen van technische, juridische, administratieve en praktisch aard zijn. Zij kaderen veelal ook binnen een veel ruimere cultuurbeschouwende context. De leden van AMO ervaren en onderschrijven ook de noodzaak en de verzuchting aan diverse vormen van bijscholing, via gespecialiseerde seminaries, studiebezoeken, enz.
AMO heeft bewezen een gewaardeerde gesprekspartner te zijn van iedereen die medeverantwoordelijkheid draagt bij de ordening van ons natuurlijk en gebouwd leefmilieu. Zo vertolkt AMO de meningen van zijn leden bij de bevoegde overheden en onderhoudt de vereniging intensieve contacten met belangrijke dienstverlenende bedrijven en organisaties.
De leden van AMO staan open voor een constructieve dialoog met een zo ruim mogelijk publiek, over de taak en de inbreng van de architect en de samenwerking met kandidaat-bouwers.
E-mail: architectenvereniging.amo@gmail.com
Ledenvergadering: eerste donderdagavond van de maand, tenzij uitzonderingen > zie aankomende evenementen

Favoriete vergaderzaal:   Via Via, Sava, Café Belge, “op locatie”,…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s